Books Outlet

Puterea semnificatiei(Editura: Curtea Veche, Autor: Emily Esfahani Smith ISBN 9786064404466)

Puterea semnificatiei(Editura: Curtea Veche, Autor: Emily Esfahani Smith ISBN 9786064404466)
PRP: 58,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 49,30 RON
Diferență: 8,70 RON
Promoția expiră la 30.09.2022
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-44-0446-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Format: 13X20

DESCRIERE

Emily Esfahani Smith este o autoare care, pornind de la psihologie, filosofie și literatura universală, scrie despre experiența umană – de ce suntem în felul în care suntem și cum putem descoperi farmecul și sensul existenței într‑o lume plină de suferință. O parte dintre textele ei au apărut în publicații precum Wall Street Journal, The New York Times, The Atlantic și Time. În același timp, este cadru didactic, îndrumător de psihologie pozitivă la Universitatea din Pennsylvania și editor al revistei publicate de Hoover Institution a Universității Stanford, unde conduce proiectul Ben Franklin Circles, un experiment prin care oamenii din comunitățile locale sunt ajutați să‑și descopere sensul în viață.

 

Născută la Zürich, Emily Esfahani Smith a crescut în Montréal, Canada. A absolvit Colegiul Dartmouth și a obținut un masterat în psihologie pozitivă aplicată la Universitatea din Pennsylvania. În prezent, locuiește împreună cu soțul său în Washington, D. C.

 

O carte profundă... Subliniind puterea legăturilor sufletești, autoarea îl asigură pe cititor că descoperirea semnificației nu e rezultatul vreunei „mari revelații“, ci mai degrabă al micilor gesturi și acțiunilor modeste.

— Kirkus Reviews

 

Trăim într-o epocă obsedată de fericire, pe care însă ne e din ce în ce mai dificil s-o definim, deși o găsim, ca promisiune, aproape pretutindeni. Tot paradoxal este că suntem tot mai deprimați, mai obosiți, mai derutați – suntem mai nefericiți. Mulți dintre noi am uitat că sentimentul de împlinire și cel de mulțumire nu vin atât din faptul de a ne simți bine, ci din cel de a-i face pe ceilalți să se simtă bine, nu din a acumula, ci din a dărui.

 

Emily Esfahani Smith reia acest adevăr fundamental și îl argumentează de-a lungul unui demers în care împletește cele mai recente descoperiri din psihologie, literatură, istorie, științele sociale cu propria experiență, începând din copilărie. Toate acestea, într-un stil accesibil marelui public, incitant, comparabil cu al celor mai talentați povestitori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0409 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.