Books Outlet

PSYCH-K. Partea / Pacea ce lipseste din viata ta ( Editura: For You, Autor: Robert M. Williams, ISBN 9786066391696 )

PSYCH-K. Partea / Pacea ce lipseste din viata ta ( Editura: For You, Autor: Robert M. Williams, ISBN 9786066391696 )
Preț: 20,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786066391696
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: revizuita
Pagini: 176
Format: 13X20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Realitatea îţi e creată de propriile convingeri. Rezultat al programării pe care o primești toată viaţa, ele sunt preponderent subconștiente și îţi determină comportamentul în moduri ce-ţi rămân ascunse. Vrei să-ţi schimbi comportamentul? Schimbă-ţi convingerile!

Bazându-se pe ani întregi de cercetare a creierului, Robert M. Williams îţi oferă prin programul PSYCH-K diferite moduri de identificare și transformare rapidă a convingerilor ce te sabotează, din orice aspect al vieţii tale: prosperitate financiară, stimă de sine, sănătate și imagine corporală, relaţii și carieră.

Cartea PSYCH-K. Partea / Pacea ce lipseşte din viaţa ta expune filosofia fundamentală și știinţa din spatele acestui proces revoluţionar. Scopul său general este de a accelera evoluţia spirituală individuală și globală prin alinierea convingerilor subconștiente cu înţelepciunea conștientă din marile tradiţii spirituale și intelectuale ale lumii.

În această carte vei descoperi:

De ce nu facem întotdeauna ce trebuie, nici măcar când ştim ce trebuie să facem.

De ce a te strădui să fii mai înţelept e mai bine decât a te strădui să faci mai mult.

Cum schimbi lumea prin faptul că te schimbi pe tine.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.