Books Outlet

Profetiile Tatalui Bogat. Fii pregatit pentru o evolutie financiara ascendenta ( Editura: Curtea Veche, Autor: Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter ISBN 9789736693700 )

Profetiile Tatalui Bogat. Fii pregatit pentru o evolutie financiara ascendenta ( Editura: Curtea Veche, Autor: Robert T. Kiyosaki, Sharon L. Lechter ISBN 9789736693700 )
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-669-370-0
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 368
Format: 15 × 22,8 cm

DESCRIERE

Profeţiile tatălui bogat vă vor arăta cum pensionarea ne va afecta pe noi toţi, indiferent de vârstă şi de situare geografică, cândva în viitorul apropiat. Iar după ce expune motivele care stau la baza crahului ce va să vie, cartea arată nu doar cele mai bune căi de a ne asigura menţinerea bogăţiei, dar şi cum anume să prosperăm datorită evenimentelor care se apropie.
 
Profeţiile tatălui bogat vor face mai mult decât să vă convingă de iminenta prăbuşire a pieţei de acţiuni. Cartea va arăta cum să vă construiţi propria arcă personală, care să vă asigure nu doar că veţi supravieţui furtunii ci că veţi şi profita de pe urma ei. Şi veţi profita din plin.
 
Învăţaţi..
  • Cum temerile, visurile şi acţiunile milioanelor de oameni născuţi în timpul exploziei demografice vor controla viitorul economic.

  •  

  • De ce vechiul sfat: „Cumpăraţi, păstraţi şi diversificaţi“ poate duce la dezastru financiar.

  • Cum o altă ascensiune a pieţei de acţiuni se întrevede la orizont, înainte de marele faliment şi când anume prezice tatăl bogat că se va întâmpla aceasta.

  • Cum să vă construiţi propria dumneavoastră arcă financiară, în aşa fel încât să vă menţineţi pe linia de plutire printre apele turbulente care vor veni. Descoperiţi investiţiile preferate ale tatălui bogat, inclusiv fondurile scutite de impozitele care vă aduc beneficii de 7 la sută şi mai mult.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0549 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.