Books Outlet

Probleme de mecanica Statica si Cinematica ( Editura: Corifeu, Autor: Valentin Ceausu, Nicolae Enescu ISBN 973-85983-0-3 )

Probleme de mecanica Statica si Cinematica ( Editura: Corifeu, Autor: Valentin Ceausu, Nicolae Enescu ISBN 973-85983-0-3 )
Preț: 19,62 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-85983-0-3
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 253
Format: 18x24

DESCRIERE

Problemele de Mecanica din aceasta carte se adreseaza studentilor din invatamantul superior tehnic, de la cursurile de studii aprofundate si master, doctoranzilor si inginerilor care lucreaza in productie sau cercetare. Autorii si-au valorificat aici experienta de peste patru decenii de predare a disciplinei Mecanica la toate facultatile tehnice din Universitatea Politehnica Bucuresti. Succesiunea problemelor a fost aleasa de la simplu la complex, fiecare exercitiu nou avand menirea de a aduce ceva in plus la formarea deprinderii de rezolvare si interpretare a rezultatelor obtinute. La inceputul fiecarui capitol sunt prezentate cateva probleme rezolvate ca exemplu de lucru. In cazul problemelor care presupun un volum mare de calcule elementare, se propune rezolvarea tabelara. In acest volum sunt cuprinse Statica si Cinematica, urmand ca in curand sa apara volumul referitor la Dinamica si Mecanica analitica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0884 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.