Books Outlet

Probleme de mecanica Dinamica si Mecanica Analitica ( Editura: Corifeu, Autor: Valentin Ceausu, Nicolae Enescu ISBN 973-87068-0-7 )

Probleme de mecanica Dinamica si Mecanica Analitica ( Editura: Corifeu, Autor: Valentin Ceausu, Nicolae Enescu ISBN 973-87068-0-7 )
Preț: 19,62 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-87068-0-7
Editura:
Anul publicării: 2004
Pagini: 252
Format: 17x24

DESCRIERE

Problemele de Mecanica din aceasta carte - Dinamica si Mecanica Analitica - completeaza volumul cu probleme din Statica si Cinematica aparut anterior. Ambele lucrari se adreseaza studentilor din invatamantul superior tehnic, de la cursurile de studii aprofundate si master, doctoranzilor si inginerilor care lucreaza in productie sau cercetare. Autorii au considerat util ca problemele care au acelasi algoritm de rezolvare sa fie prezentate ca variante in cadru aceluiasi enunt, ceea ce a permis ca un numar foarte mare de probleme sa fie cuprinse intr-un spatiu relativ restrans. In cadrul volumului de fata unele capitole au o dezvoltare mai ampla, cum ar fi: dinamica rigidului cu punct fix, dinamica sistemelor, mecanica analitica, stabilitatea echilibrului si a miscarii. Subliniem ca anumite probleme cu caracter general tehnic au fost modelate si rezolvate ca probleme de mecanica. Astfel cei initeresati au posibilitatea de a urmari modul de transpunere a unei situatii reale in ecuatii matematice prin intermediul modelarii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.