Books Outlet

Probleme de matematica pentru admiterea in colegiile militare ( Editura: Sigma, Autor: Lorena Ezaru, Daniela Oprea, Eleonora Vulcu, Victor Vulcu ISBN 9786067271812 )

Probleme de matematica pentru admiterea in colegiile militare ( Editura: Sigma, Autor: Lorena Ezaru, Daniela Oprea, Eleonora Vulcu, Victor Vulcu ISBN 9786067271812 )
Preț: 14,00 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-727-181-2
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: 2
Pagini: 116
Format: 16X23

DESCRIERE

Colectivul care a realizat aceasta culegere a vrut sa vina in sprijinul elevilor de gimnaziu care isi doresc sa devina militari, sa le ofere un instrument util de lucru pentru recapitularea, fixarea si verificarea cunostintelor din cadrul disciplinelor matematicii: aritmetica, algebra, geometrie plana si geometrie in spatiu.
Parcurgerea problemelor si testelor din aceasta culegere aduce cu sine certitudinea unei temeinice pregatiri in vederea sustinerii concursului de admitere in colegiile militare liceale -institutii de elita ale invatamantului romanesc.
Reusita intr-un colegiu militar si apoi intr-o viitoare cariera militara, presupune efort, temeinicie, caracter, vointa, ambitie, oricare ar fi arma / domeniul pregatirii, fie tehnica militara, marina, aviatia, artileria sau logistica militara. Dar inainte de toate, a deveni militar de cariera presupune o selectie riguroasa pe baza pregatirii la matematica.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Manuale Preparatoare

Created in 0.0973 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.