Books Outlet

Privind la stele ( Editura: Trei, Autor: Gae Polisner ISBN 9786064005427)

Privind la stele ( Editura: Trei, Autor: Gae Polisner ISBN 9786064005427)
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0542-7
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 304
Format: 13x20 cm
Categoria: Fantasy

DESCRIERE

Pentru Klee, un adolescent în vârstă de șaptesprezece ani, tatăl său a însemnat totul. El i-a deschis calea către marile muzee din New York și către lucrările de artă fabuloase expuse acolo. De la el a aflat tot soiul de legende și povești pline de magie. Până într-o zi când tatăl lui a murit.
Acum, silit să locuiască într-o suburbie împreună cu mama sa, Klee simte că a pierdut tot ceea ce i-a dat vreodată o identitate – iubitul său tată, excursiile săptămânale la MoMA și energia vibrantă a New York-ului. Asta până o cunoaște la ora de arte plastice pe Sarah, o fată impetuoasă și liberă, care-i răspunde cu zâmbete și glume când el „cade pe gânduri“. Brusc, are sentimentul că Sarah este singura care-l face fericit. Dar, când un act de trădare îl zdruncină, Klee ajunge în „Duba cu Maimuțe“, un centru de psihiatrie pentru adolescenți din Northollow.
Alternând planurile temporale și conducând firul narativ spre punctul în care Klee acceptă că are nevoie de ajutor și decide să se vindece, Privind la stele este un roman extraordinar, construit din tușe minimaliste cu efect maxim, despre ceea ce ne face să ne pierdem echilibrul și cum ni-l putem redobândi.

“Un portret viu, autentic și extrem de tulburător al unui personaj de care te vei atașa profund.” – Booklist

“Privind la stele vorbește despre sănătate mentală, Vincent Van Gogh, familie și însănătoșire; totul redat în cea mai frumoasă proză poetică pe care ai citit-o vreodată.” - Teen Reads

“Romanul lui Polisner anulează stigmatul pus asupra tulburărilor psihice, arătând că uneori toată lumea are nevoie de puțin ajutor. Cititorii vor râde, vor plânge și vor suferi alături de Klee în timp ce-l însoțesc în procesul de vindecare.” - School Library Journal

“O poveste îndrăzneață și subtilă despre un adolescent care trece printr-o criză personală profundă, dar care găsește puterea de a-i face față.” – KirkusReviews

Gae Polisner este multipremiata autoare a romanelor The Memory of Things, The Summer of Letting Go și The Pull of Gravity. De profe¬sie avocat și consultant specializat în Dreptul familiei, consideră că adevărata ei vocație este cea de scriitoare.
Locuiește în Long Island împreună cu soțul ei, cei doi copii și un cățeluș ce pare un personaj dintr-o carte. Când nu scrie, Gae înoată în piscină sau în apele estuarului Long Island Sound. Speră ca într-o zi să se transforme în sirenă.

“Printre atâtea romane recente despre adolescenți cu tulburări mentale, cartea lui Gae Polisner se distinge prin scriitura puternică, personajele autentice și mesajele încurajatoare pe care le transmite.” - School Library Journal

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0405 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.