Books Outlet

Primii pasi in scrierea creativa. Clasele 3-4. ( Editura: Carminis, Autor: Florentina Stoian Cristescu ISBN 9789731233666 )

Primii pasi in scrierea creativa. Clasele 3-4. ( Editura: Carminis, Autor: Florentina Stoian Cristescu ISBN 9789731233666 )
-15%
Preț: 17,00 RON
20,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-123-366-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 20,5x26 cm

DESCRIERE

Lucrarea „Primii pași în scrierea creativă. Clasele 3-4“ se adresează tuturor copiilor, deoarece cu ajutorul ei scrierea unei compuneri devine o provocare, o competiție a ideilor.
– Cuprinde două niveluri de lucru, de la ușor la mai greu, unde se poate păși doar succesiv, ca într-un joc pe calculator:
• Ținutul Exploratorilor, primul nivel;
• Ținutul Experimentatorilor, nivelul superior.
– Într-un limbaj motivant, cu umor și pe înțelesul copiilor, autoarea prezintă o paletă variată și complexă de tehnici de scriere creativă. Cititorul este tratat ca prieten și colaborator, un mic scriitor în devenire.
– Pentru fiecare etapă sunt prezentate modele realizate de elevi talentați, premiați la concursul „Atelierul Literar“, sau povești-model scrise de autoare.
– Regulile de scriere a unei compuneri sunt percepute ca instrumente ajutătoare în realizarea poveștilor și a compozițiilor literare, integrate în laboratorul complex al creației, și nu ca simple indicații.
– Este un ajutor prețios atât la orele de Limba și literatura română, cât și în pregătirea suplimentară a elevilor cu aptitudini speciale pentru concursurile literare.
– Imaginația creatoare, originalitatea și nonconformismul, fluiditatea în expri-mare, expresivitatea literară sunt cele patru mari atribute ale unei creații literare autentice, pe care le vizează acest auxiliar original.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0496 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.