Books Outlet

Preventie primara in carie si Parodontopatii

Preventie primara in carie si Parodontopatii
Preț: 60,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-2687-7
Anul publicării: 2010
Pagini: 591
Format: 16x23
Categoria: Medicina Umana

DESCRIERE

Scoala romaneasca de medicina dentara are o frumoasa traditie a practicii preventive. Odata cu infiintarea facultatilor de profil stomatologic, deschizatori de drumuri, precum prof. dr. Patru Firu, prof. dr. Mircea Rusu, prof. dr. Ioan Gal, conf. dr. Livia Zarnea, sef lucr. dr. Florica Motas - si alti inaintasi - au format in acest spirit generatii intregi de medici.
In ultimele doua decenii, beneficiind de sprijinul unor reputati specialisti europeni, elevii acestor mari formatori de scoala din centrele universitare medicale traditionale. Este de notorietate ca dinamica patologiei oro-dentare ca si contextul social-istoric au constituit dintotdeauna repere esentiale in orientarea strategiilor profilactice adecvate momentului.
Din aceasta prespectiva, prezentul tratat de Preventie primara in carie si parodontopatii se inscrie intr-o oferta informativa moderna si adecvata, prin care conf. dr. Marian Cuculescu si colectivul pun la dispozitia studentilor si a medicilor practicieni orientarea contemporana a scolii bucurestene de medicina dentara privind masurile eficiente de evitare a imbolnavirilor aparatului dento-maxilar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Medicina Umana - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0512 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.