Books Outlet

Pregatire pentru Evaluarea Nationala Limba romana, Limba Engleza clasa a VI -a ( editura: Sigma, autor: Mariana Cheroiu, ISBN 9789736498425 )

Pregatire pentru Evaluarea Nationala Limba romana, Limba Engleza clasa a VI -a ( editura: Sigma, autor: Mariana Cheroiu, ISBN 9789736498425 )
Preț: 9,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-649-942-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 79
Format: 21x29

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde 10 teste comple care urmaresc verificarea aptitudinilor de comunicare in limba romana si limba engleza pentru elevii clasei a VI-a. Se adreseaza atat profesorilor, elevilor, cat si parintilor - testele putand fi abordate in cadrul pregatirii din timpul orelor de curs, dar si individual. Totodata, testele pot fi folosite ca teme pentru orele de dirigentie, glosare despre mamifere, ghid imaginar prin Bucurestiul de ieri si de azi, subiecte de dezbateri pentru cercurile de lectura etc.
Textele propuse sunt astfel selectate incat sa le permita elevilor sa aplice, in diferite situatii de viata, cunostintele dobandite la disciplinele cuprinse in aria curriculara Limba si comunicare, urmarind o mai buna pregatire pentru Evaluarea Nationala.
Vocabular accesibil, subiecte interesante, varietate - toate intr-o singura carte!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1063 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.