Books Outlet

Practica Ayurveda (Editura: Firul Ariadnei, Autor: Swami Shivananda ISBN 9786068594101)

Practica Ayurveda (Editura: Firul Ariadnei, Autor: Swami Shivananda ISBN 9786068594101)
Preț: 26,25 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8594-10-1
Anul publicării: 2018
Pagini: 296
Format: 13X20

DESCRIERE

Ayurveda este o ştiinţă perfectă a vieţii, care este alcătuită dintr-un volum uriaş de cunoştinţe extraordinare asupra mecanismului intern al sănătăţii şi longevităţii umane, asupra plantelor medicinale şi a rădăcinilor cu virtuţi terapeutice, asupra tratamentelor eficiente pentru bolile oamenilor, prin eradicarea din organismul uman a surselor care au generat aceste boli.
Ayurveda are potenţialităţi imense. Astfel: Bhasma, chiar luate într-o cantitate foarte mică, vindecă boli incurabile, Kaya Kalpa revitalizează şi prelungeşte viaţa, iar Nadi Vijnana dă informaţii în funcţie de natura pulsului. Diagnosticarea bolilor prin intermediul studiului expresiei faciale şi a ochilor, a mirosurilor şi a sunetelor este de-a dreptul uluitoare.
Determinarea posibilităţii sau imposibilităţii de tratare a bolilor, prin intermediul examinării uleiului de susan este de asemenea minunată. Doctrinele specifice precum Tridosha, Mahabhuta, Rasa, Vipaka, Virya, Prabhava, îndeamnă la o transformare îndrăzneaţă a perspectivei. Chiar şi după secole de vicisitudini, sistemul ayurvedic a reuşit să supravieţuiască. Există şi în zilele noastre instituţii care realizează o muncă extraordinară. Acest lucru indică în mod clar că sistemul posedă o mare vitalitate şi tot ceea ce avem acum nevoie este o încurajare adecvată.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0540 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.