Books Outlet

Povestiri somesene. Antologie de proza scurta (Editura: Carminis, Autor: Traian Parva Sasarman ISBN 9789736150111 )

Povestiri somesene. Antologie de proza scurta (Editura: Carminis, Autor: Traian Parva Sasarman ISBN 9789736150111 )
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-615-011-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 286
Format: 14,5x20 cm
Categoria: Beletristica

DESCRIERE

Antologia „Povestiri someșene“ cuprinde, în forma lor definitivă, cele cinci volume publicate în decurs de zece ani, precum și câteva proze inedite.
Acest volum de bilanț însoțit de un Glosar și de Aprecieri critice încheie o etapă în creația lui Traian Parva Săsărman, aducând în fața cititorilor un scriitor matur, viguros, cu un stil original, care și-a fixat un loc de frunte în proza scurtă din Transilvania.
Lectura captivantă, savuroasă, rostită cu umor în grai ardelenesc, te ține vrăjit ca și cum ai asista la o piesă de teatru cu multe personaje memorabile și cu evenimente întrețesute începând cu Primul Război Mondial până în prezent, într-un spațiu unic, satul Măluț din lunca Someșului.
Așa cum strămoșul său a fost în delegația din Măluț la Marea Adunare Națională de la Alba Iulia, la 1 Decembrie 1918, acum, la Centenar, proza lui Traian Parva Săsărman trece Carpații spre a intra în sufletele tuturor românilor.
Carmen Iordăchescu, editor

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.