Books Outlet

Portrete si amintiri (Editura: Bookstory, Autor: Ion Gh. Duca ISBN 978-606-95620-4-8)

PRP: 30,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 27,00 RON
Diferență: 3,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95620-4-8
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 167
Format: 13X20
Categoria: Memorii/Jurnale

DESCRIERE

Cartea memorialistică a lui Ion Gh. Duca cuprinde evocarea succinta și elogierea unor figuri de pe scena politicii românești interbelice: Ion C. Brătianu, Ion I. C. Brătianu, Vintilă Brătianu, Take Ionescu, Alexandru Djuvara, Nicolae Filipescu etc. Pe toți acești oameni autorul, el însuși un politician liberal de elita, școlit la Paris, cu importante funcții în stat, i-a cunoscut de aproape, dincolo de legenda de care erau înconjurați și i-a prezentat prin ceea ce considera reprezentativ pentru ei, prin ceea ce au fost și au făcut pentru țară și neam.

„În lunga mea carieră politică mi-a fost dat să cunosc de aproape pe mulți dintre oamenii care au jucat un rol însemnat sau care au exercitat o hotărâtoare influență asupra destinelor României. Le-am putut aprecia inteligența, admira talentul și pătrunde caracterul, le-am putut constata infinita varietate a temperamentelor și a metodelor.“

Oricine e dornic să afle cine i-au fost marii mentori ce au impus România pe scena politică internațională se poate considera încântat de această carte.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0434 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.