Books Outlet

Portofoliul meu de comunicare in Limba Romana clasa 1 (Editura: Booklet, Autori: Andreea Barbu, Silvia Fota ISBN 978-630-6530-24-3)

PRP: 23,90 RON (-4,98%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 22,71 RON
Diferență: 1,19 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-630-6530-24-3
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 95
Format: 20X30

DESCRIERE

Un instrument de lucru extrem de util în clasă sau acasă, Portofoliul meu de comunicare în limba română clasa I pune la dispoziția elevilor numeroase activități de învățare, menite să îi ajute în consolidarea cunoștințelor dobândite în clasă.
Structurat în acord cu programa școlară în vigoare, Portofoliul meu de comunicare în limba română clasa I reunește, în cele 14 unități tematice, exerciții variate, cu diferite grade de dificultate și oferă o experiență a învățării într-o manieră distractivă și captivantă.
Elevii vor aprofunda, rând pe rând, sunetele și literele alfabetului, vor învăța cum să folosească grupurile de litere, vor construi cuvinte și propoziții, își vor îmbunătăți abilitățile de scriere și de citire pe un traseu presărat cu jocuri, ghicitori și enigme din fascinanta lume a literelor. Cu fiecare unitate parcursă, școlarii vor pune în practică și își vor fixa cunoștințele dobândite în clasă și vor face un pas mai departe în dezvoltarea abilităților de comunicare în limba română.
Cu o grafică prietenoasă, cu ilustrații sugestive, însoțit de texte pentru dictare și transcriere, precum și de o bibliografie de vacanță, Portofoliul meu de comunicare în limba română clasa I reprezintă un auxiliar deosebit de valoros pentru cadrele didactice și pentru elevi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0517 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.