Books Outlet

Perfecta expresie de sine ( Editura: For You, Autori: Gabriela Stefania Cocora, Mariana Steluta Cocora, ISBN 9786066392204)

Perfecta expresie de sine ( Editura: For You, Autori: Gabriela Stefania Cocora, Mariana Steluta Cocora, ISBN 9786066392204)
Preț: 33,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-220-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 13x20 cm
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

O carte de excepție, cu minunate planșe color și idei vindecătoare!

    Universul este un echilibru-infinit. Noi suntem conectați în el. Dacă prin manifestarea noastră duală nu putem să păstrăm „echilibrul“, tulburăm vibrația în noi și, implicit, în Univers. Încercând să se redreseze, Universul ne provoacă inversul exagerării noastre, el modificându-se automat, și ne oferă în scena vieții o lecție prin care să refacem acest echilibru.
    Noi suntem cauza tuturor lucrurilor care ni se întâmplă. E bine să conștientizăm acest lucru și să ne asumăm proiecția unei vieți armonioase sau tumultuoase. Alegerea ne aparține. Raiul și Iadul coexistă aici, pe Pământ, cât și în toate planurile de manifestare. Trăim simultan aspecte de Iad sau Rai, după cum alegem să ne „menținem dominanta vibrațională“.
    Dacă reușim să avem o dominantă înalt vibrațională, putem parcurge „Raiul pe Pământ” fără să intrăm în rezonanță cu aspecte de Iad, de alternanță joasă.
    Această carte aduce o deschidere de conștiință, un sens al vieții fericite!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1522 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.