Books Outlet

Pedagogii alternative ( Editura: All, Autor: Ion Albulescu ISBN 978-606-587-197-7 )

Pedagogii alternative ( Editura: All, Autor: Ion Albulescu ISBN 978-606-587-197-7 )
Preț: 29,90 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-587-197-7
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 295
Format: 13X20

DESCRIERE

Dupa o indelungata perioada de uniformizare a invatamantului din tara noastra, in ultimele doua decenii au fost reglementate legal si promovate mai multe alternative la sistemul traditional din invatamant: Pedagogia Montessori, pedagogia Waldorf, Pedagogia curativa, Pedagogia Preinet, planul Jena, Step-by-sStep. Intr-o perioada relativ scurta de timp, acestea s-au dezvoltat semnificativ antrenand un numar din ce in ce mai mare de elevi si de cadre didactice.
Desigur, existenta diferitelor alternative este benefica pentru un sistem de invatamant dinamic si deschis, ele punand in evidenta si valorificand, intr-o perspectiva proprie, specifica, aspecte mai putin vizate in invatamantul traditional. Ele promoveaza modalitati de realizare a procesului educational care ofera alte variante organizatorice si functionale decat cele proprii scolii traditionale, ca urmare a unor viziuni de ansamblu difertie asupra marilor sisteme pedagogice contemporane, precum si asupra practicilor scolare actuale din lume.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0790 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.