Palatul de iarna Ecaterina cea mare. Nasterea unei tarine ( Editura : All , Autor : Eva Stachniak ISBN 978-973-724-684-4 )

Palatul de iarna Ecaterina cea mare. Nasterea unei tarine ( Editura : All , Autor : Eva Stachniak ISBN 978-973-724-684-4 )
-10%
Preț: 35,91 RON
39,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-724-684-4
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 475
Format: 13X20

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Ramasa orfana , Barbara , fiica unui legator de carti polonez, ajunge sa locuiasca la Palatul de Iarna, unde va fi cunoscuta ca Varvara.Discretia si modestia ei sunt descoperite de cancelarul Bestujev,care o instruieste deopotriva in arta spionajului si in cea a iubirii.Prinsa in mijlocul jocurilor de putere de la curte, Varvara spioneaza atat pentru maestrul ei , cat si pentru Tarina Elisabeta.Cand o cunoaste insa pe tanara printesa Sofia, venita din Zerbst pentru a se casatori cu nepotul tarinei, se dedica trup si suflet unui singur jucator.Devenind confidenta naivei printese , ajuta la nasterea legendarei Ecaterina cea Mare, dar descopera in final un adevar nespus de dureros.
Prin ochii ageri si cuvintele nemiloase ale Varvarei,Eva Stachniak il introduce pe cititor in iatacurile si secretele de la curte , oferindu-i un tablou de neuitat - un joc al mastilor , al identitatilor si al tradarilor- si dezvaluindu-i o istorie a spionilor si a strajerilor , adevaratii '' fauritoride tari''.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1150 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.