Books Outlet

Ordinul povestitorilor #6. Revista de scriere creativa si alte forme de magie ( Editura: Arthur, Autor: Adina Popescu (coordonator), ISBN 7896067882702)

Ordinul povestitorilor #6. Revista de scriere creativa si alte forme de magie ( Editura: Arthur, Autor: Adina Popescu (coordonator), ISBN 7896067882702)
-20%
Preț: 8,00 RON
10,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 789-606-788-270-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 88
Format: 21x25

DESCRIERE

Ana Rotea lansează la Târgul de Carte „Gaudeamus” cea de-a patra carte din seria Detectivilor Aerieni – Dosarul Graffiti, așa că am profitat de această ocazie ca să le lansăm și noi copiilor provocarea de a fi detectivi pentru o zi. Așadar, toți copiii care ne-au scriu și-au pregătit trusele de detectiv, au analizat cazuri complicate și au plecat în misiune. Am primit povești polițiste din toată țara și, de data aceasta, nu doar din România – au făcut pe detectivii un băiețel din Belgia și o fetiță din Taipei. Așa că revista noastră a devenit „internațională” și nu putem decât să ne mândrim cu asta.

Texte de Ana Rotea, Florin Bican, Gabriel Cărtărescu, Viviana Pantezică, Agatha Băcescu, Rami Mihai Cristescu, copiii din clasa a V-a de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Buzău, Alexandra Luca, Vlad Iordache Grigore, Teodora Slobozeanu, Elena Diana Nedelcu, Darius Munteanu, Andreea Bichir, Daria Nicolae, Alexandra Pop, Ioana-Eliza Pop, Maria Stoica, Matei Covaci, Raluca Luzi, Oana Salantai, Cosmin Lazăr,  David Stavilă, Cristian Mitrea, Horia Petrean, Elisa Merca, Teodora Minea, copiii de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” și de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță”

Ilustrații de Delia Calancia, Bianca-Ioana Croitoru, Denisa Rotaru, Ilinca Rotaru, Irina Slobozeanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1112 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.