Books Outlet

Omul invizibil ( Editura: Agora, Autor: H. G. Wells ISBN 9786068391366)

Omul invizibil ( Editura: Agora, Autor: H. G. Wells ISBN 9786068391366)
-10%
Preț: 17,55 RON
19,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8391-36-6
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 160
Format: 13X20
Categoria: SF

DESCRIERE

Într-un sătuc liniștit din sudul Angliei, Iping, cu locuitori, rând pe rând, simpatici, creduli și agitați, sosește într-o zi geroasă de iarnă un călător ciudat. N-ar fi nimic bizar că pe o vreme cumplită, cu zăpadă deasă și rafale de vânt șfichiuitor, un drumeț purtând un palton lung, mănuși groase, un fular care-i protejează fața și ținând într-una din mâini un geamantan mic, se oprește la un han. Dar bandajele care îi acoperă în întregime capul, cu excepția nasului lucios, ochelarii mari, albaștri, ce îi ascund ochii, și hainele pe care nu le dezbracă niciodată îi dau un aspect straniu, iar oamenii devin bănuitori.

Cine este străinul acesta? Să fie un hoț? Un criminal? De ce pare că se ascunde și că nu vrea să fie văzut de ceilalți? Pentru ce nu iese din cameră decât la căderea nopții?

Astfel începe aventura savantului care a descoperit formula invizibilității, unul din romanele celebre ale lui Herbert George Wells, o adevărată capodoperă a literaturii SF moderne.

O poveste simplă dar profundă, o reflecție asupra omului animat de un periculos fanatism științific, hărăzit să sucombe în fața propriilor limite implacabile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0981 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.