Books Outlet

Ochiul Sinelui de care nimic nu se poate ascunde

Ochiul Sinelui de care nimic nu se poate ascunde
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-87361-1-0
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 366
Format: 15x23
Categoria: Simbolistica

DESCRIERE

Ochiul Sinelui descrie si explica starile avansate de constiinta,precum si calea catre Iluminare.Include dialoguri cu studentii in spiritualitate din lumea intreaga,atat incepatori cat si avansati.
Natura constiintei este descrisa in termeni ce recontextualizeaza si simplifica procesul spiritual insusi,realitatea non-lineara a starii iluminate,facand posibila intelegerea ei de catre mintea rationala.
Aceasta prezentare a starii de iluminare este unica si explicita,astfel ca iese din clasicele tipare ale expunerilor spirituale traditionale,neascunzant nimic din particularitatile procesului de iluminare.
Cititorul cu o minte stiintifica va fi multumit pentru ca,pentru prima data sunt prezentate si metodele de verificare a realitatii spirituale,respectandu-se modelul obiectiv,replicabil al masuratorilor bazate pe o evidenta fiziologica derivata.
Daca Putere versus Forta calibra la 8.50,Ochiul Sinelui este mai avansata si calibreaza la o valoare de adevar de 980.
Puterea intrinseca a informatiilor oferite in aceasta senzationala carte este autosuficienta pentru a eleva constiinta cititorului.Ochiul Sinelui este o lucrare senzationala care dizolva barierele dintre cunoscut si necunoscut,dintre stiinta si spiritualitate,dintre paradigma lineara newtoniana a eului si realitatea nonlineara a iluminarii.Odata cu descompunerea sinelui,apare Sinele stralucitor si reveleaza adevarata identitate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.2473 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.