Books Outlet

O victima a dictaturii argentiniene - recuperarea unei identitati ( editura: All, autor: Victoria Donda ISBN 9789737243614 )

O victima a dictaturii argentiniene - recuperarea unei identitati ( editura: All, autor: Victoria Donda ISBN 9789737243614 )
Preț: 24,90 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-724-361-4
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 207
Format: 13x20
Categoria: Bestsellers

DESCRIERE

În timpul negrei dictaturi argentiniene, militarii au reţinut şi au ucis sute de oameni. Femeilor însarcinate ajunse în captivitate în centrele ilegale de detenţie li se luau copiii, care erau oferiţi sub alt nume familiilor simpatizante ale regimului. La douăzeci şi şapte de ani, Victoria Donda, activistă în organizaţiile pentru Drepturile Omului, află că este o victimă a adopţiilor ilegale, că numele ei nu este Analía şi că adevăraţii săi părinţii au fost ucişi chiar de unchiul ei, ofiţer în armată. Pusă faţă în faţă cu destinul, Victoria este obligată să îşi reconstruiască istoria şi identitatea, spunând răspicat, de fiecare dată când are ocazia, Numele meu e Victoria.
Vezi și alte cărți: Drepturile

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0510 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.