Books Outlet

O suta de proverbe ale romanilor pentru 100 de ani de management modern (Editura: Niculescu, Autor: Cezar Scarlat ISBN 9786063802706)

O suta de proverbe ale romanilor pentru 100 de ani de management modern (Editura: Niculescu, Autor: Cezar Scarlat ISBN 9786063802706)
PRP: 39,90 RON (-14,99%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,92 RON
Diferență: 5,98 RON
Promoția expiră după: 7 ore 32 min 54 sec
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786063802706
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 238
Format: 13X20
Categoria: Management

DESCRIERE

Dr. CEZAR SCARLAT este Professor Emeritus al Universităţii Politehnica din Bucureşti, Director al Şcolii Doctorale de Antreprenoriat, Ingineria şi Managementul Afacerilor şi visiting/exchange professor la mai multe universităţi europene (Mikkeli University of Applied Sciences, Finlanda; Karel de Grote University College, Antwerpen, Belgia; Instituto Politécnico do Porto – ISCAP, Portugalia).

 

• Studii academice de nivel master în inginerie şi economie, studii postuniversitare în România şi în străinătate (SUA, Canada, Franţa), precum şi un doctorat în Management şi Inginerie industrială.

 

• Experienţă academică didactică (cursuri de management, strategie şi dezvoltarea afacerilor, de managementul proiectelor, de marketing, precum şi primul curs de Antreprenoriat – începând cu anul 2000) şi de cercetare (mentor al mai multor generaţii de doctori); autor şi coautor a 35 de cărţi şi manuale publicate în România sau în străinătate şi a peste 200 de articole, lucrări şi studii în domeniile de interes.

 

• Experienţă practică de consultanţă în peste 40 de proiecte internaţionale sau cu participare internaţională; certificat ca professional trainer, business consultant şi project evaluator.

 

• Membru al Editorial boards pentru mai multe reviste interna­ţionale, printre care: Industrial Management & Data Systems, Expert Systems With Applications, Advances in Business Related Scientific Research Journal.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0340 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.