Books Outlet

Nuvele, schite si povestiri ( editura: Astro, autor: Liviu Rebreanu, ISBN 9786068660103 )

Nuvele, schite si povestiri ( editura: Astro, autor: Liviu Rebreanu, ISBN 9786068660103 )
-20%
Preț: 7,92 RON
9,90 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8660-10-3
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 248
Format: 13x20

DESCRIERE

Pe cărarea din porumbiște, Saveta aleargă ca o smintită spre iaz. Țărâna scârțâie dureros sub leopăitul picioarelor ei desculțe. În buruieni, licuricii sclipesc ca niște punctulițe verzi, ca niște ochi vrăjmași, înfuriați...
Și râul mugește înfricoșător în bezna nopții. Un vânt rece, umed, învâltorește luciul oțelos. Zbârciturile argintite se leagănă, se încurcă și se sparg. O mogâldeață ciudată se zvârcolește în apă câteva clipe, făcând-o să bolbocească.
Valurile nemiloase o înhață repede și o aruncă pe iaz la vale, în mijlocul vârtejului spumos și alb ca laptele strecurat.
Vârtejurile o leagănă, o apasă la fund, apoi iar o scot, o zvârl la mal și o acoperă cu nisip mărunt ca pânza zăbranicului.
Luna zâmbește ca un om nepăsător și se ascunde la spatele unui nour negru ca jalea...
Liviu Rebreanu – Ofilire

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1568 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.