Books Outlet

Numele adevarat al lui Dumnezeu (Editura: For You, Autor: Rabbi Wayne Dosick ISBN 978-606-639-609-7)

PRP: 42,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 35,70 RON
Diferență: 6,30 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-609-7
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 256
Format: 13X20

DESCRIERE

Află numele real, întreg al lui Dumnezeu și locul său în fiecare dintre noi!

Dintre numeroasele nume ale lui Dumnezeu folosite în Biblie și în alte scrieri sacre, niciunul nu este cel adevărat. Fiecare nume atribuit reflectă doar unul dintre aspecte Sale: creatorul iubitor, conducătorul autoritar sau judecătorul atotștiutor. Niciunul nu întruchipează întregul, totalitatea, esența deplină a lui Dumnezeu. Cu cine să vorbim când Îl căutăm pe Dumnezeu?

Punctul culminant al multor ani de cercetare a traducerilor și de investigații etimologice întreprinse de dr. Wayne Dosick, cartea Numele adevărat al lui Dumnezeu dezvăluie numele real al lui Dumnezeu ascuns la vedere în Biblie. Acest nume sacru are puterea de a uni toate religiile și ne permite să-L întâlnim în sfârșit pe Dumnezeul întreg, complet și real, atât pe marele Dumnezeu al vastului Univers, cât și pe Dumnezeul suflului, al sufletului și al inimii care locuiește în fiecare dintre noi.

Cartea include și tehnici spirituale, imnuri, rugăciuni ghidate și cântece meditative pentru a ne aduce într-o relație personală, intimă și intenționată cu Dumnezeu.

„Sufletele noastre sunt veșnice. Ele dețin cunoașterea cosmică a întregului timp și spațiu. Dar, din cauza regulilor de pe Pământ, ne este imposibil să păstrăm o cunoaștere completă. Uităm; nu reușim să ne amintim.

Biblia este iubită de atât de mulți întrucât ne atinge mintea și inima. Ea spune povestea lui Dumnezeu, a Universului și a omenirii – consemnarea istoriei, proiectul existenței și planul destinului nostru.

Chiar și în epoca noastră extrem de rațională, științifică și tehnologică, Biblia bazată pe credință captează imaginația căutătorilor spirituali și a empiriștilor raționali, a oamenilor de orice religie și fără religie, de orice credință și fără credință, a tuturor celor care îi recunosc impactul extraordinar asupra vieții și civilizației umane. Ea rămâne de mare interes și importanță pentru oamenii și societățile din întreaga lume și pentru toți cei care și-au pus vreodată întrebări despre Dumnezeu.“ Rabbi Wayne Dosick

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0637 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.