Books Outlet

Noul Cod civil si Legea de punere in aplicare ( Editura: Hamangiu ISBN 9786062701482 )

Noul Cod civil si Legea de punere in aplicare ( Editura: Hamangiu ISBN 9786062701482 )
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-27-0148-2
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 693
Format: 13x21
Categoria: Coduri

DESCRIERE

Formele sunt o necesitate permanenta a vietii socieale, iar reglementarea lor constituie o parte esentiala a oricarei legislatii. Ele sunt scoala ordinei si a disciplinei, zice Ihering. O buna procedura, intr-o tara, e un element de forta si de vitalitate, zice Tisser. Si oricine poate recunoaste, ca acolo unde justitia civila functioneaza bine, e intotdeauna mai putina represiune penala.
Convinsi de adevarul acestor cuvinte, cu care Profesorul Eugen Herovanu deschidea, in anul 1914, prefata Tratatului teoretic si practic de procedura civila, s-a inceput in vara anului 2013 elaborarea lucrarii de fata, la cateva luni dupa intrarea in vigoare a noului Cod de procedura civila. Desigur, chiar daca a implicat un efort pentru care s-a dovedit a fi necesar un interval de timp de peste un an si jumatate pentru elaborarea ei, lucrarea este perfectibila, insa se exprima speranta ca s-a reusit a se oferi destinantarilor acesteia un curs care, asa cum spunea acelasi profesor Eugen Herovanu, sa se ridice la inaltimea nazuintei din care s-a nascut.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0887 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.