Books Outlet

Nascuti pentru a evolua. Consideratii psihologice asupra drumului vietii dintr-o perspectiva integrala ( editura: For You, autor: Stefano Pischiutta, ISBN 978-606-639-165-8 )

Nascuti pentru a evolua. Consideratii psihologice asupra drumului vietii dintr-o perspectiva integrala ( editura: For You, autor: Stefano Pischiutta, ISBN 978-606-639-165-8 )
-15%
Preț: 23,80 RON
28,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-639-165-8
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 272
Format: 13x20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Psihologia oferă în prezent răspunsuri concrete și pragmatice la cele mai presante probleme umane, integrând diverse abordări. Născuți pentru a evolua expune cele mai semnificative etape ale gândirii psihologice, plasându-le în raport cu etapele evolutive pe care le traversăm cu toții pe calea vieții.
Iată câteva dintre temele abordate:
—  psihologul ca facilitar al creșterii, ca „medic“ pentru psyche și ca mediator gnostic
—  adolescența - piatra de încercare a emoțiilor
—  descoperirea sinelui creativ
—  tratamentul narcisismului
—  conștientizarea vindecătoare și rolul meditației în psihoterapie
—  deschiderea minții și a inimii
Scopul principal au autorului este de a-l aduce pe cititor la jumătatea distanței dintre gândire și simțire, dintre emoții și discursul științei. Cartea li se adresează atât specialiștilor și practicienilor din domeniul vast al psihoterapiei, cât și publicului larg, interesat să cunoască cele mai noi perspective asupra sufletului și trupului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0867 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.