Books Outlet

Metodica activitatilor instructiv-educative din gradinita (Editura: Didactica si Pedagogica, Autor(i): Valerica Anghelache, Mihaela Carmen Baroni ISBN 9786063115837)

PRP: 65,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 55,25 RON
Diferență: 9,75 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9786063115837
Anul publicării: 2022
Ediția: 2
Pagini: 500
Format: 16X23

DESCRIERE


Realizat in conformitate cu noul Curriculum pentru educatia timpurie (2019) si cu programa de specialitate pentru concursurile nationale de definitivat si grade didactice, volumul Metodica activitatilor instructiv-educative din gradinita detaliaza problematica procesului instructiv-educativ desfasurat in etapa educatiei timpurii, in acord cu exigentele actuale. Volumul reuneste contributiile unui colectiv de cadre didactice universitare din Galati, lasi, Bacau, Suceava, cu expertiza in domeniul Stiinte ale Educatiei, Psihologie, Psihopedagogie speciala. Lucrarea este structurata pe 15 capitole ce abordeaza teme de interes actual privind structura si particularitatile curriculumului pentru educatia timpurie, proiectarea integrata, metodologia instruirii si evaluarii, pregatirea prescolarului pentru scoala, parteneriatul gradinita-familie-comunitate, particularitatile prescolarului cu cerinte educative speciale etc., constituind la acest moment cea mai importanta lucrare cu acest titlu destinata perfectionarii educatoarelor prin grade didactice. Prin corelarea aspectelor teoretice cu exemple concrete din practica la clasa, acest volum se constituie intr-un instrument util, inclusiv studentilor de la specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar din cadrul facultatilor de st-iinte ale Educatiei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0546 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.