Books Outlet

Metoda Rapida de invatare a gramaticii Limbii Engleze set 3 carti(Editura: For you, Autor: Monica Visan ISBN 9789731701943)

Metoda Rapida de invatare a gramaticii Limbii Engleze set 3 carti(Editura: For you, Autor: Monica Visan ISBN 9789731701943)
Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-1701-94-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Format: 13X20
Categoria: Engleza

DESCRIERE

Metodă rapidă de învățare a gramaticii Limbii Engleze (3 volume)

Dragii mei,

           Iată o carte care îmi este foarte dragă, deoarece este rezultatul activităţii mele didactice de 30 de ani - Metoda rapidă de învăţăre a gramaticii limbii engleze.

            În această carte, în trei volume, am prezentat o metodă pe care am verificat-o şi am perfecţionat-o în cele trei decenii de lucru cu elevii, aşadar, o metodă despre care pot garanta că este eficientă. Lucrarea li se adresează tuturor celor care vor să înveţe limba engleză şi este concepută astfel încât să fie o bază suficientă pentru însuşirea gramaticii acestei limbi.

            Primul volum reprezintă baza teoretică, el prezintând concis toată gramatica limbii engleze. Pentru a veni în ajutorul elevilor, am inclusiv un tabel recapitulativ cu VERBUL, care sintetizează tot ce este de ştiut despre această parte de vorbire.

            Al doilea şi al treilea volum conţin exerciţii, fiind partea practică a metodei. Am gândit mai multe tipuri de exerciţii şi de traduceri, pentru a surprinde toate particularităţile gramaticale şi pentru a fixa înţelegerea noţiunilor prezentate în partea teoretică. La sfârşitul fiecărui volum se găseşte cheia exerciţiilor, pentru a verifica dacă le-aţi rezolvat corect.

            Această metodă rapidă poate fi folosită atât de persoanele care doresc să studieze limba engleză acasă, individual, cât şi în clasă, de profesorii de limbă engleză care doresc o metodă eficientă, verificată în timp.

            V-o ofer cu drag!

            Monica Vişan

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Engleza - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0563 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.