Books Outlet

Matematica si explorarea mediului clasa I ( Editura: Trend, Autor: Alexandrina Dumitru, Viorel-George Dumitru, Violeta Antoniu ISBN 9786068664163 )

Matematica si explorarea mediului clasa I ( Editura: Trend, Autor: Alexandrina Dumitru, Viorel-George Dumitru, Violeta Antoniu ISBN 9786068664163 )
Preț: 15,00 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-8664-16-3
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 96
Format: 20X26
Categoria: FISE DE LUCRU

DESCRIERE

Matematica si explorarea mediului este o lucrare destinata invatarii in sistem integrat a unei discipline exacte precum este matematica, in combinatie cu o disciplina frumoasa, cum este explorarea mediului.
De la studierea numerelor pana la 10, pana la intelegerea conexiunii dintre numerele scrise cu mai multe cifre, de la probleme simple, la cele mai complexe, de la cunoasterea elementelor simple din natura ( plante, animale ) pana la fenomene care au loc in diverse anotimpuri si transformari ale corpurilor, se reinventeaza o lume fascinanta, , in care copiii sunt invitati sa patrunda cu pasi simpli, dar hotarati.
Rigurozitatea, nivelul stiintific, ordinea si desigur originalitatea metodei didactice propuse de autori sunt motive puternice pentru aplicarea acestei lucrari in procesul de invatare, in pregatirea suplimentara a temelor propuse, reprezentant o poarta spre  cunoasterea lumii inconjuratoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0990 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.