Books Outlet

Matematica si explorarea mediului caiet pentru clasa a II a partea II ( Editura : Aramis , Autor : Anina Badescu , Mihaela - Ada Radu ISBN 9786067061079 )

Matematica si explorarea mediului caiet pentru clasa a II a partea II ( Editura : Aramis , Autor  : Anina Badescu , Mihaela - Ada Radu ISBN 9786067061079 )
-15%
Preț: 8,46 RON
9,95 RON (-14,97%)
Promoția expiră la 28.02.2021
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-706-107-9
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 64
Format: 20x25

DESCRIERE

Disciplina Matematica si explorarea mediului are un caracter de noutate in raport cu disciplinele studiate pana in prezent in clasele I si a II - a.In noua viziune , aceasta disciplina realizeaza o abordare integrata a conceptelor specifice ariei curriculare Matematica si Stiinte ale naturii .
Prezentul material auxiliar este elaborat potrivit unui nou model de proiectare curriculara , centrat pe competente si axat pe abordarea integrata.
In acest caiet de lucru demersul didactic se orienteaza pornind de la competente si permite accentuarea scopului pentru care se invata si a dimensiunii actionale in formarea personalitatii elevului.
In conceperea acestui material s-a tinut seama de faptul ca este necesara o abordare bazata in esenta pe stimularea invatarii prin joc , care sa ofere in acelasi timp o plaja larga de diferentiere a demersului didactic , in functie de nivelul de achizitii variate ale elevilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0835 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.