Books Outlet

Matematica. Manual pentru clasa a V-a. Contine CD ( Editura: Intuitext, Autori: Ion Cicu, Stefan Smarandache ISBN 9786068681740 )

Matematica. Manual pentru clasa a V-a. Contine CD ( Editura: Intuitext, Autori: Ion Cicu, Stefan Smarandache ISBN 9786068681740 )
Preț: 31,90 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-8681-74-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 232
Format: 20,5x26 cm

DESCRIERE

Manualul de Matematică pentru clasa a V-a este conform cu Programa școlară pentru disciplina matematică, anexă la OMEN nr. 3393 din 28. 02. 2017.

Prin maniera atractivă, modernă și creativă în care este conceput, prin ancorarea în realitățile actuale ale societății, manualul depășește statutul de instrument de lucru care facilitează predarea-învățarea-evaluarea, întrunind și calități care ar putea să îl transforme într-un prieten fidel alături de care elevul explorează, se joacă, învață, se bucură, dezleagă enigme, descoperă și crește.

Manualul digital INTUITEXT pentru Matematică clasa a V-a este:

  • Ușor de utilizat,
  • Atractiv,
  • Ușor de înțeles,
  • Urmează îndeaproape versiunea tipărită a manualului,
  • Oferă, prin interactivitatea sa, șansa unei învățări personalizate.

Manualul este astfel conceput încât, la introducerea unei noțiuni, elevul să nu fie obligat să dea pagina; fiecare lecție se desfășoară pe două pagini, față în față.

Manualul cuprinde conţinuturi abordate din perspectiva învăţării diferenţiate. Pentru toate competențele specifice, conţinuturile sunt prezentate de la simplu la complex, cerinţele propuse au grade diferite de dificultate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0299 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.