Books Outlet

Matematica manual pentru clasa a 5 a MN 22(Editura: Booklet, Autor(i): Maria-Daniela Stoica, Titi Hanghiuc ISBN 9786065909465)

Matematica manual pentru clasa a 5 a MN 22(Editura: Booklet, Autor(i): Maria-Daniela Stoica, Titi Hanghiuc ISBN 9786065909465)
PRP: 30,00 RON (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 28,50 RON
Diferență: 1,50 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065909465
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 192
Format: 21X28

DESCRIERE

Manualul este structurat în trei unități de învățare (noțiuni despre operații cu numere naturale, divizibilitatea numerelor naturale, fracții ordinare și fracții zecimale, elemente de geometrie și unități de măsură), fiecare cuprinzând exerciții recapitulative și evaluări. În plus, manualul cuprinde activități de tipul proiect, investigație și portofoliu, precum și o secvență de recapitulare și de evaluare inițială, respectiv finală.

Acesta propune aplicații diversificate, prezentate gradual de la simplu la complex, stimulând dezvoltarea gândirii logice și realizarea unor conexiuni intradisciplinare și interdisciplinare. Raportarea la viața cotidiană, prin exemplele și problemele propuse, are menirea de a atrage elevul, de a ușura trecerea la raționamentul matematic riguros. Conținuturile cu caracter teoretic sunt prezentate într-un limbaj accesibil, care permite înțelegerea noțiunilor.

Manualul respectă modelul de proiectare centrat pe elev și corespunde cerințelor programei școlare în vigoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0350 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.