Books Outlet

Matematica exercitii si probleme clasa a 8 a ( Editura: Niculescu, Autor: Oana -Dana Cioraneanu, Rozica Stefan, Valeria Buduianu, Madalina Calarasu, Gabriela Toader ISBN 9786063800153

Matematica exercitii si probleme clasa a 8 a ( Editura: Niculescu, Autor: Oana -Dana Cioraneanu, Rozica Stefan, Valeria Buduianu, Madalina Calarasu, Gabriela Toader ISBN 9786063800153
-10%
Preț: 17,10 RON
19,00 RON (-10%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-38-0015-3
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 320
Format: 16X23
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Lucrarea de faţă respectă programa şcolară în vigoare şi este un instrument util atât pentru elevi, cât şi pentru profesori. Fiecare capitol conţine noţiunile teoretice necesare înţelegerii materiei, iar exerciţiile şi problemele sunt structurate pe grade diferite de dificultate, de la simplu la complex, astfel încât să fie utile tuturor elevilor.
Exerciţiile şi problemele sunt variate, conţinând toată teoria aferentă şi utilă în procesul învăţării. La finalul fiecărui capitol sunt teste de verificare, gândite după acelaşi principiu. Testul 1 conţine cerinţe de nivel minim, testul 2 de nivel mediu, iar testul 3 de nivel ridicat. Testele pot fi folosite ca instrument de verificare a gradului de aprofundare a materiei la clasă. De asemenea, la sfârşitul cărţii sunt propuse modele de teză utile pentru pregătirea acestora.
Rezolvările prezentate sunt detaliate, ajutând la autoverificarea fiecărui elev sau la învăţarea metodelor de rezolvare a exerciţiilor şi problemelor propuse şi, totodată, la aprofundarea materiei din programa clasei a VIII-a.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2660 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.