Books Outlet

Matematica: exercitii, probleme si teste pentru clasele III si a IV - a ( editura: Trend, autor: Viorel George Dumitru ISBN 9786068370347 )

Matematica: exercitii, probleme si teste pentru clasele III si a IV - a ( editura: Trend, autor: Viorel George Dumitru ISBN 9786068370347 )
Preț: 21,00 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-8370-34-7
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 215
Format: 16x23

DESCRIERE

Seria de lucrari din colectia " PREGATIM PERFORMANTA! " se refera la "maniera in care este predata disciplina matematica", decurgand de aici modul de structurare, succesiunea si selectia de cerinte, cu scopul de a identifica si stimula inzestrarea naturala a elevului. Sunt usor de identificat nivelurile de dificultate ( de baza; mediu de dificultate; sporit de dificultate), dar important de subliniat este ca cerintele propuse pentru fiecare nivel determina mecanismele mentale specifice studiului si este necesar a fi rezolvate pas cu pas. O parte speciala din lucrare este prevazuta pentru rezolvari; elevul se autoevalueaza continuu, se automotiveaza prin identificarea similitudinilor dintre solutiile elaborate si cele prezentate in lucrare sau se corecteaza indentificand unele erori.

Aceste caracteristici, subliniate prin ordonarea materialului, prin etapizarea abordarii activitatii de rezolvare a exercitiilor si problemelor conduc la " pregatirea performantei " fiecarui elev in procesul de invatare individual, continuu, precum si a pregatirii performantei inregistrate la concursurile organizate in diferite etape de studiu.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0697 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.