Books Outlet

Matematica exercitii, probleme si teste clasa a VII -a ( Editura: Trend, Autor: Monica Topana, Mihaela Diaconu, Adina Giuglea ISBN 9786068370644 )

Matematica exercitii, probleme si teste clasa a VII -a ( Editura: Trend, Autor: Monica Topana, Mihaela Diaconu, Adina Giuglea ISBN 9786068370644 )
Preț: 18,90 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-8370-64-4
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 223
Format: 17X24
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Aceasta carte este destinata elevilor din clasa a VII a, in special celor care doresc sa faca performanta in matematica. Structurata pe trei niveluri de dificultate: nivel de baza, nivel mediu, nivel sporit de dificultate, lucrarea se identifica prin faptul ca cerintele propuse pentru fiecare nivel determina mecanisme mentale specifice studiului matematicii si este necesar a fi rezolvate pas cu pas. O parte speciala din lucrare este prevazuta pentru rezolvari, elevul se autoevalueaza continuu, se automotiveaza prin identificarea similitudinilor dintre solutiile elaborate si cele prezentate in lucrare sau se corecteaza idenitficand unele erori.
Proiectata ca un auxiliar ce poate contribui la pregatirea pentru examene si concursuri, lucrarea ofera poibilitatea de a se orienta si opta pentru un nivel corespunzator standardului lor educational.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0989 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.