Books Outlet

Matematica culegere de exercitii si probleme pentru clasa a 5 a (Editura: Aramis, Autor(i): Ioan Pelteacu, Elefterie Petrescu ISBN 9786060090120)

Matematica culegere de exercitii si probleme pentru clasa a 5 a (Editura: Aramis, Autor(i): Ioan Pelteacu, Elefterie Petrescu ISBN 9786060090120)
PRP: 38,99 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 33,14 RON
Diferență: 5,85 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060090120
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 240
Format: 16X23
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Culegerea de Matematicӑ pentru clasa a V-a de la Editura Aramis este un instrument de lucru optim, care dezvoltă conținuturile ultimelor manuale, în pas cu prevederile noii programe, completând și nuanțând cunoștințele acumulate. Culegerea conține la fiecare capitol și o sinteză a părții teoretice, iar acolo unde programa permite anumite extinderi, elevii au ocazia de a învăța lucruri noi, lărgindu-și astfel aria cunoștințelor.

Lucrarea pӑstreaza structura manualului, iar exercițiile și problemele sunt prezentate de la simpla și directa aplicare a noțiunilor și regulilor pâna la utilizarea lor ingenioasӑ și inovatoare.

Cartea se adreseaza tuturor elevilor din gimnaziu, cu precӑdere elevilor de clasa a V-a, și are ȋn vedere pregӑtirea diferențiatӑ a acestora,  fiecare gӑsind o mare diversitate de exerciții pentru lucru suplimentar, acasӑ șȋn clasӑ.   

Ca și manualul, culegerea conține  teste, precum și modele de lucrӑri scrise. Rostul lucrarii este sӑ vinӑ ȋn sprijinul elevilor, pӑrinților și profesorilor care vor ca pregӑtirea sӑ fie temeinicӑ șȋn pas cu viața de zi cu zi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0365 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.