Books Outlet

Matematica culegere de exercitii si probleme dupa noua programa clasa a III a ( Editura: Carminis, Autor: Aurelia Arghirescu, Florica Ancuta ISBN 9789731232454 )

Matematica culegere de exercitii si probleme dupa noua programa clasa a III a ( Editura: Carminis, Autor: Aurelia Arghirescu, Florica Ancuta ISBN 9789731232454 )
-15%
Preț: 14,45 RON
17,00 RON (-15%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-973-123-245-4
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 135
Format: 20x25
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Lucrarea este elaborata in conformitate cu noua programa scolara, cu actualul model de proiectare curriculara, centrat pe competente.
Culegerea cuprinde un set diversificat de exercitii si probleme care permit reorganizarea, aprofundarea cunostintelor matematice si acumularea de experiente noi care vor fi suport in situatii de invatare ulterioare. Lucrarea isi propune totodata sa dezvolte competente si aptitudini in studiul celorlalte discipline si in viata.
Probele de evaluare cu diferite tipuri de itemi urmaresc aprecierea corecta si unitara in spiritul noului sistem din invatamantul primar romanesc. Rubricile Ne pregatim pentru concursuri incurajeaza comportamentul creativ al elevilor, consolidand la nivel intelectul atitudinea pozitiva fata de matematica in atingerea performantei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0841 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.