Books Outlet

Matematica breviar teoretic Exercitii si probleme propuse si rezolvate pentru clasa a 5-a ( Editura: Niculescu, Autor: Petre Simion, Victor Nicolae ISBN 9786063800085 )

Matematica breviar teoretic Exercitii si probleme propuse si rezolvate pentru clasa a 5-a ( Editura: Niculescu, Autor: Petre Simion, Victor Nicolae ISBN 9786063800085 )
-10%
Preț: 13,50 RON
15,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-38-0008-5
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: 3
Pagini: 191
Format: 16X23
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STĂNĂŞILĂ
Realizată în conformitate cu programa şcolară în vigoare, lucrarea reprezintă un excelent suport pentru o pregătire foarte bună a elevilor. Valoarea materialului rezidă în structura pe lecţii, fiecare cuprinzând:
• Un breviar teoretic, cu definiţii, teoreme, proprietăţi, exemple şi aplicaţii rezolvate;
• Exerciţii şi probleme propuse spre rezolvare, bine alese, bine structurate şi cuprinzătoare, ordonate pe trei grade de dificultate: pentru fixarea cunoştinţelor, pentru aprofundarea cunoştinţelor şi pentru performanţă.
La fiecare grup de lecţii legate tematic sunt propuse teste de evaluare, asigurându-se parcurgerea ritmică a materiei.
În sprijinul elevilor şi profesorilor vin şi testele de evaluare iniţială şi testele sumative, cu punctaj şi timp de lucru, precum şi un calup generos de modele de subiecte pentru teză, concepute după structura subiectelor pentru Evaluarea Naţională, ajutându-i pe elevi să se familiarizeze cu verificarea ce-i aşteaptă.
Indicaţiile de rezolvare din final sunt un instrument de lucru valoros, atât pentru elevi, cât şi pentru părinţii care doresc să-şi ajute copiii în pregătire.
Urăm tuturora mult succes!
ÎN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATĂ DE MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1042 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.