Books Outlet

Matematica Breviar teoretic Exercitii si probleme propuse si rezolvate pentru clasa a 11 -a M 2 ( Editura: Niculescu, Autor: Petre Simion, Victor Nicolae ISBN 9786063800238 )

Matematica Breviar teoretic Exercitii si probleme propuse si rezolvate pentru clasa a 11 -a M 2 ( Editura: Niculescu, Autor: Petre Simion, Victor Nicolae ISBN 9786063800238 )
-10%
Preț: 17,10 RON
19,00 RON (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-38-0023-8
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 254
Format: 16X22
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Consultant: Prof. univ. dr. mat. em. OCTAVIAN STĂNĂŞILĂ
Lucrarea se adresează elevilor din clasa a XI-a, filiera teoretică M2, urmărind pas cu pas, pe unități didactice, conţinuturile care trebuie asimilate de către elevi în conformitate cu cerinţele curriculumului diferenţiat pentru această filieră.
Fiecare unitate didactică prezintă o informare teoretică a conţinuturilor, urmând ca învăţarea să fie centrată pe formarea de competenţe, gradat, prin exerciţii şi probleme pentru fixarea cunoştinţelor, exerciţii şi probleme pentru aprofundarea cunoştinţelor şi exerciţii şi probleme pentru performanţă.
Testele de evaluare se doresc, prin feedback, a fi o certificare a ceea ce a însuşit elevul din unitatea didactică sau din grupul de unitați didactice la care se referă.
Lucrarea se constituie într-un instrument de armonizare a relaţiilor elev-matematică și elev-profesor, în demersul acestora de a fi campioni la Şcoala Minţii.
ÎN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATĂ DE MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1012 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.