Books Outlet

Matematica breviar teoretic Exercitii si probleme pentru clasa a 12- a M2 ( Editura: Niculescu, Autor: Petre Simion, Victor Nicolae ISBN 9786063800252 )

Matematica breviar teoretic Exercitii si probleme pentru clasa a 12- a M2 ( Editura: Niculescu, Autor: Petre Simion, Victor Nicolae ISBN 9786063800252 )
-10%
Preț: 17,10 RON
19,00 RON (-10%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-38-0025-2
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 242
Format: 16X23

DESCRIERE

Lucrarea acoperă în totalitate programa şcolară de matematică pentru clasa a XII-a, filiera M1, şi este un auxiliar extrem de util atât elevilor, cât şi profesorilor, de-a lungul întregului an şcolar, având o structură specială, completă, cu un pronunţat caracter practic.
Tratarea fiecărei teme din programă debutează cu un breviar teoretic (din care elevul îşi clarifică toate noţiunile matematice necesare), urmează exerciţii şi probleme pentru fixarea cunoştinţelor, apoi exerciţii şi probleme pentru aprofundarea cunoştinţelor şi un set final de exerciţii şi probleme pentru performanţă. De asemenea, elevul îşi poate verifica nivelul cunoştinţelor prin teste de evaluare.
Capitolul de răspunsuri, care încheie cartea, oferă rezolvări detaliate la majoritatea aplicaţiilor propuse.
ÎN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATĂ DE MINISTERUL EDUCAŢIEI NAŢIONALE

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1113 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.