Books Outlet

Matematica breviar teoretic clasa a XI a ( Editura : Niculescu , Autor : Petre Simon ISBN 9789737488619 )

Matematica breviar teoretic clasa a XI a ( Editura : Niculescu , Autor : Petre Simon ISBN 9789737488619 )
Preț: 24,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-748-861-9
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 254
Format: 16x24

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza elevilor din clasa a XI -A , filiera teoretica M2 si filiera tehnologica , urmarind pas cu pas , pe unitati didactice , continuturile care trebuie asimilate de catre elevi in conformitate cu cerintele curriculumului diferentiat pentru aceasta filiera.
Fiecare unitate didactica prezinta o informare teoretica a continuturilor , urmand ca invatarea sa fie centrata pe formarea de competente , gradat , prin exercitii si probleme pentru fixarea cunostintelor , exercitii si probleme pentru aprofundarea cunostintelor si exercitii si probleme pentru performanta.
Testele de evaluare se doresc , prin feedback , a fi o certificare a ceea ce a insusit elevul din unitatea didactica sau din grupul de unitati didactice la care se refera.Lucrarea se constituie intr-un instrument de armonizare a relatiilor elev-matematica si elev-profesor , in demersul acestora de fi campioni la Scoala Mintii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0870 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.