Books Outlet

Marele secret masonic ( Editura: Lucman, Autor: Louis Marie Oresve ISBN 9789737233073 )

Marele secret masonic ( Editura: Lucman, Autor: Louis Marie Oresve ISBN 9789737233073 )
Preț: 16,00 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-973-723-307-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 287
Format: 13X20

DESCRIERE

Marele secret masonic este rezultatul unei lente si lungi transformari, cea a unui om pornit sa-si cunoasca propria persoana care, asa cum se cuvine unui francmason, este in lume sa fie. Louis Marie Oresve explica nuanta acestei afirmatii, cea care diferentiaza omul trezit de omul adormit.
In urma intalnirilor cu oameni ai zilelor noastre  si cu lecturi din Plotin, Meister Eckhart, Guenon, Jung, Corbin si Lilian Silburn, Louis - Marie Oresve a pornit pe drumul cunoasterii francmasoneriei din interiorul ei. El s-a dedicat cu intreaga fiinta si a parcurs toate gradele in incercarea de a descoperi marele secret masonic, care nu este doar cel al unei organizatii oculte, si care ar trebui sa si ramana, ci este, in primul rand, cel aflat mult mai aproape de Eu-l nostru si decat am putut crede.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0919 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.