Books Outlet

Manual preparator pentru evaluarea nationala: Limba si literatura romana ( editura: Hoffman, autor: Maria Ticleanu, ISBN 9786066158251 )

Manual preparator pentru evaluarea nationala: Limba si literatura romana ( editura: Hoffman, autor: Maria Ticleanu, ISBN 9786066158251 )
Preț: 32,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-615-825-1
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 250
Format: 13x20

DESCRIERE

Lucrarea aceasta se doreste a fi un demers in sprijinul dobandirii de catre elevi a capacitatii de receptare si de emitere a unui mesaj, intr-o forma accesibila, clara, corecta si expresiva a limbii si renuntarea la memorarea si reproducerea mecanica a informatiilor care eludeaza utilizarea cunostintelor in situatii noi. Verificarea in cadrul evaluarilor nationale vine tocmai sa confirme procesul aflat in derulare privind inlaturarea carentelor de conceptie din sistemul de invatamant, prin deplasarea accentului de pe latura stocarilor de cunostinte spre cea formativa de dezvoltare a capacitatii individuale, prin antrenarea mecanismelor gandirii si ale imaginatiei, in vederea formarii abilitatilor de intelegere si de interpretare ale unor mesaje inedite.
Cat de folositoare va fi aceasta lucrare in pregatirea absolventilor clasei a VIII-a ramane sa aprecieze profesorii si elevii carora le este adresata. Satisfactia ar fi completa daca, cu adevarat, cei care se pregatesc vor gasi aici ceea ce asteapta.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1077 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.