Books Outlet

Manual de supravietuire printre zombii ( Editura: Ganesha Publishing House, Autor: Anonimus ISBN 9786068742687)

Manual de supravietuire printre zombii ( Editura: Ganesha Publishing House, Autor: Anonimus ISBN 9786068742687)
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8742-68-7
Anul publicării: 2019
Pagini: 272
Format: 13x20 cm
Categoria: Carte diversa

DESCRIERE

Este oare necesar să tragem concluzia că morții-vii chiar sunt invincibili? Nu. Aceștia chiar pot f opriți? Da. Cel mai puternic aliat al zombilor este ignoranța noastră. Cei mai mari dușmani ai lor sunt informația adecvată și cunoașterea ce sfărâmă lanțurile servituții. Acesta este motivul principal pentru care a fost elaborată această carte: spre a oferi bazele ce sunt necesare și sufiiente pentru a scăpa cât mai repede și pentru totdeauna de aceste bestii viclene și feroce.
Tocmai de aceea considerăm că este necesar să abordăm fundamentalul cuvânt-cheie ce implică să fi reținut: supraviețuirea. Nu o victorie, nici o cucerire, ci doar supraviețuirea. Această carte nu are intenția de a vă transforma într-un sui generis vânător profesionist de zombi. Acest esențial ghid de supraviețuire le este adresat în primul rând acelora care deocamdată dispun de resurse limitate, dar care datorită lucidității ce îi caracterizează nu vor să se lase uciși într-un mod pasiv.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0532 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.