Books Outlet

Manual de gatit pentru copii ( Editura: Paralela 45, Autor: Nicol Maria Pucci ISBN 9789734729715 )

Manual de gatit pentru copii ( Editura: Paralela 45, Autor: Nicol Maria Pucci ISBN 9789734729715 )
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-47-2971-5
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 176
Format: 18.5x22 cm
Categoria: Alimentatie

DESCRIERE

„Mă simt fericită și îmi place, pentru că stăm toţi împreună și pun mâna pe mâncare!“ Sofia, 6 ani

„Îmi place mult să gătesc, pentru că mă simt liber și fără piedici.“ Marco, 12 ani

Când gătim, folosim un limbaj universal, care ne permite să legăm prietenii fără să fie nevoie să dialogăm: prin intermediul aromelor, prin lucrul cu mâinile, prin creativitate, prin grijă, prin simţuri. Devenim magicieni, ne dezvăluim o parte din propriul suflet, din propria cultură, povestim despre noi înșine și despre propria lume prin intermediul gesturilor. La fel ca muzica, deși în moduri complet diferite, bucătăria unește persoane, stimulează afecţiunea și intelectul, creează intimitate și complicitate. Pentru a ne simţi bine, pentru a cunoaște și a ne cunoaște, pentru a scăpa de stres și competitivitate există o reţetă magică: gătitul împreună cu cei mici.

Părinţi, bunici, profesori, bucătari – știaţi că pentru copii gătitul e o activitate relaxantă și distractivă, care dezvoltă, printre altele, respectul de sine și creativitatea? Cel mai bun ghid pentru primele experienţe în bucătărie alături de cei mici este cartea pe care o aveţi acum în mână!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0488 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.