Books Outlet

Manual de farmacologie pentru asistenti medicali si asistente de farmacie(Editura: All, Autor: Crin Marcean, Vladimir-Manta Mihailescu ISBN 9786065875272)

Manual de farmacologie pentru asistenti medicali si asistente de farmacie(Editura: All, Autor: Crin Marcean, Vladimir-Manta Mihailescu ISBN 9786065875272)
Preț: 79,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-527-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Format: 16X23
Categoria: Medicina Umana

DESCRIERE

Instrumentul de studiu ideal pentru viitorii asistenți medicali și de farmacie

Acest manual reprezintă versiunea actualizată a Ghidului de farmacologie și este conceput conform programei în vigoare pentru învăţământul postliceal sanitar.

Lumea medicamentelor se află într-o continuă evoluție. Anual, sunt excluse din cataloage substanțe considerate clasice și apar unele noi, despre care abia se cunoșteau informații vagi. Practic, aceste progrese rapide și schimbările uneori neașteptate se reflectă în lucrarea de față. Manualul de farmacologie a fost realizat de aceiași autori care au elaborat Ghidul de farmacologie publicat de Editura ALL în 2011.

Cele 3 secțiuni principale rămân în continuare valabile. Ponderea principală revine cunoștințelor, datelor și informațiilor cu caracter utilizabil în practică.
 

  1. FARMACOLOGIE GENERALǍ 
  2. FARMACOTERAPIE 
  3. FARMACOTOXICOLOGIE 


Ne aflăm acum în fața versiunii completate, în acord cu programa aprobată de Ministerul Educației și Cercetării. În plus față de ghidul inițial, manualul cuprinde:
 

  1. Date de fiziopatologie din domeniul algeziologiei 
  2. Palierele OMS de analgezie 
  3. Scheme sintetice de tratament și de utilizare a medicamentelor, sub denumirea de „strategia terapeutică” 
  4. Surse naturale principale de vitamine
  5. Informații actualizate în domeniul medicației antiretrovirale 


Public-țință: Prin structură și conținut, volumul se adresează atât asistenților de farmacie, cât și asistenților medicali generaliști.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0495 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.