Books Outlet

Managementul ingrijirii pacientului. Ghid clinic pentru asistentul medical ( Editura: RCR Editorial Autori: Chiru Danau Adela, Barbu Isabela ISBN 9786067450330 )

Managementul ingrijirii pacientului. Ghid clinic pentru asistentul medical ( Editura: RCR Editorial Autori: Chiru Danau Adela, Barbu Isabela ISBN 9786067450330 )
Preț: 52,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-745-033-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 556
Format: 16,5x23,5 cm

DESCRIERE

Romania se schimba iar reforma si transformarea in toate sectoarele de activitate inclusiv cel al sanatatii reprezinta o necesitate atat din punct de vedere conceptual cat si managerial.
Reforma domeniului sanatatii indiferent de traditiile si prerogativele inradacinate in modul de organizare si functionare a structurilor de sanatate si ingrijiri medicale are ca prim scop si obiectiv, coerenta complexa intre oferta calitatii serviciilor medicale si asteptarile pacientului.

Avand in vedere multitudinea domeniilor de activitate pe care le cuprinde profesia noastra, acest ghid clinic a fost elaborat avand la baza standardele internationale de management al calitatii serviciilor medicale bazate pe principii precum orientarea catre client, leadership participativ, abordare pe proces sau imbunatatire continua care corespunda exigentelor comunitatii.

Lucrarea de fata ofera un generos material teoretic, practic si iconografie pentru monitorizarea functiilor vitale, administrarea medicamentelor, punctie, endoscopie, pansamente, bandaje, aparate gipsate, activitate pentru sterilizare, recoltarea produselor biologice si patologice, s. a. m. d. avand ca repere de impact si continuitate, urmatoarele etape: definitie, descrierea activitatii, scop, obiective, pregatirea practica a materialelor, echipamentelor si a mediului de lucru, pregatirea psihica si fizica a pacientului, consimtamantul informat al acestuia sau reprezentantilor legali, tehnica de lucru, conduita post tehnica, consideratii speciale si reorganizarea locului de munca.

Argumentele care recomanda acest ghid, pot continua cu prezenta in structura lucrarii a unor elemente fundamentale ce vizeaza activitatea medicala si care nu au mai fost expuse in manualele din tara noastra, ca de exemplu: tipuri de infectie, masuri nonfarmacologice de profilaxie a infectiilor nosocomiale, circuitele spitalului, izolarea pacientului in caz de necesitate, decontaminarea mediului spitalicesc, igiena mainilor in conformitate cu ghidul O. M. S., gestionarea deseurilor rezultate din activitatea medicala sau siguranta alimentelor.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0369 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.