Books Outlet

Mamaliga si terciul de cereale in 130 de retete traditionale si reinterpretate( Editura: Mast, Autor: Herbert Paukert ISBN 978-606-649-121-1)

Mamaliga si terciul de cereale in 130 de retete traditionale si reinterpretate( Editura: Mast, Autor: Herbert Paukert ISBN 978-606-649-121-1)
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-649-121-1
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 120
Format: 20x25
Categoria: Alimentatie

DESCRIERE

Terciul este un preparat adesea intalnit in zonele rurale ale Austriei(mai exact in Stiria), Bavaria, Italia, Slovenia si alte tari europene. In zilele noastre, terciul( si mai ales, mamaliga) se pot gasi in meniurile restaurantelor selecte. Faina si grisul de hrisca, secara sau grau precum, si desigur, malaiul, sau hranitoare, usor de preparat si uluitor  de versatile.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1068 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.