Books Outlet

MaddAddam ( Editura: Art Grup editorial, Autor: Margaret Atwood ISBN 9786067105674 )

MaddAddam ( Editura: Art Grup editorial, Autor: Margaret Atwood ISBN 9786067105674 )
-10%
Preț: 29,70 RON
33,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-710-567-4
Anul publicării: 2018
Pagini: 568
Format: 11,5x18,5 cm
Categoria: SF

DESCRIERE

După Oryx și Crake și Anul potopului, în ultima parte a trilogiei se spun cele din urmă povești ale omenirii. Un drum nou și necunoscut se deschide dinainte Copiilor lui Crake, moștenitorii Pământului și cei în mâinile cărora se găsește viitorul.

Păstrătoare a tradițiilor vechilor Grădinari, Toby își asumă responsabilitatea de a satisface curiozitatea nemărginită a crackerilor și de a le explica originea lucrurilor. Tot ea, pe măsură ce povestea avansează în prezentul postapocaliptic, îi familiarizează cu trecutul lui Adan Unu și al fratelui său, Zeb, deprinși cândva să supraviețuiască într-o societate unde AND-ul uman putea fi modficat după preferințe, unde viața era dominată de pornografie și cruzime, iar corporațiile ce controlau absolut orice mișcare invadau intimitatea tuturor. Acum, departe de aceste atrocități, pentru ca inocența pierdută, însă regăsită în crackeri, să-și redobândească primordialitatea de la începutul lumii, MaddAddam pune în scenă o ultimă confruntare între bine și rău. 

"Cea mai profundă parte a trilogiei. Un roman de aventuri și o meditație filozofică asupra înclinației omenirii spre masacru și creație." The Economist

"Inspirată din temerile vremurilor noastre... Îmbină, cu măiestrie, umorul, crimele odioase și miraculosul." The New York Times Book Review

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.