Little Bugs 1 Busy Book
33,30 RON
37,00 RON (-10%)

Little Bugs 1 Busy Book

Little Bugs 1 Busy Book
-10%
Preț: 33,30 RON
37,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-1-4050-6150-6
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 47
Format: 22x27

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

There is a Busy Book for each level of "Little Bugs". The Busy Books are designed to develop children's reading and writing skills. Each Busy Book contains six units as well as activities for Christmas and Easter and a Picture Dictioanry. The materials in the Busy Book are based on language which children have practiced orally/aurally in the Pupil's Book.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0729 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.